Google+ Oglinzi pentru trafic cu sistem anti-condensare | Ind Power Solution

Oglinzi pentru trafic cu sistem anti-condensare

Oglinzi pentru trafic cu sistem anti-condensare

Oglinzi pentru trafic cu sistem anti-condensare

Acest tip de onglizi imbunatatesc siguranta traficului pe strazi si in incinte de companii. Stratul special aplicat pe oglinda elimina condensarea. Datorita foliei de tip RA2 riscul de accidente este diminuat considerabil mai ales pe vreme proasta si noaptea.

Material

Acest tip de oglinda este realizata din acryl, usor si foarte rezistent la impact ( 70% mai rezistent la impact decat sticla). Deoarece la fabricare sunt folosite materiale rezistente la apa, acest tip de oglinzi sunt recomandate uzului indelungat in aer liber. Oglinda este fixata cu ajutorul siliconului intr o rama solida, rezistenta la UV cu intarire suplimentara in partea din spate . Siliconul evita patrunderea apei si protejeaza astfel oglinda pentru o perioada de timp foarte lunga

Montajul

Un support de montare in patru puncte este inclus in pachet. Acest support special ajuta la realizare unei montari optime a oglinzii. Ea poate fi pozitionata in mai multe unghiuri in functie de aplicatie.Suportul este solid si facuta sa reziste la vant foarte puternic ( testele au aratat ca rezista la vanturi de 117km/h) si poate fi montat pe perete sau pe un suport ( stalp, diametre intre 50 si 85mm)

 

Garantie de functionare 5 ani